Bokberg 35, 4707SR ROOSENDAAL
+31(0)165 769072
info@mitesa.nl

Over ons

Technische Groothandel

Mitesa is in 2009 begonnen als technische handelsonderneming. Ik merkte op dat de producten in de gevestigde winkels en bouwmarkten behoorlijk duur kunnen zijn en niet altijd van de gewenste kwaliteit.

Aangezien we kleinschalig zijn kunnen we onze producten en productlijnen zelf bepalen en altijd de beste kwaliteit bieden voor onze klanten. Ons doel is om gereedschap en bevestigingsmaterialen toegangkelijk te maken voor de doe het zelfvers en de professionals.

Wij streven er naar om servicegericht te leveren en de keuze voor het meest geschikte gereedschap zo eenvoudig mogelijk te maken.

In 2015 zijn wij onder andere een partner verband aangegaan met Bol.com. Inmiddels hebben wij een prima beoordelingsscore verworven gedurende door de jaren heen.

Wij leveren gereedschap van de juiste kwaliteits- en prijsklasse voor de doe-het-zelver tot de professional. U zult vele jaren veilig en met plezier werken met deze gereedschappen. Mist u een product van een door ons aangeboden merk? Stuur ons dan een berichtje, we kunnen alles leveren wat u nodig heeft.

Afgelopen jaar hebben we ons bedrijf uitgebreid met een aanvullende handelsnaam, namelijk Hardware Tools.